Hermes Hotel, Ios Town
Hermes Hotel, Ios Town

Κρατήσεις

Ιος Διαμονη Κρατησεις Ξενοδοχειο Hermes Χωρα Ιος

Hermes Hotel, Ios Town
Hermes Hotel, Ios Town

Εάν ονειρεύεστε να ζήσετε τις διακοπές σας στην ενθουσιώδη ατμόσφαιρα της Ίου και ν’ απολαύσετε διαμονή υψηλών προδιαγραφών, τo ξενοδοχείο Hermes στον Άγιο Ιωάννη αποτελεί την τέλεια επιλογή.

Οι άριστες εγκαταστάσεις, τα φινετσάτα δωμάτια, το εξυπηρετικό προσωπικό και η μαγευτική θέα στη θάλασσα κάνουν το ξενοδοχείο Hermes να ξεχωρίζει, ικανοποιώντας κάθε προσδοκία.

Μέσω της ακόλουθης φόρμας μπορείτε να πραγματοποιήσετε την κράτησή σας επιλέγοντας τον τύπο διαμονής που καλύπτει όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας εξασφαλίζοντας τις διακοπές που ονειρεύεστε στο υπέροχο νησί της Ίου.

Προκειμένου να είναι δυνατή η αποστολή του μηνύματός σας, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία.

Σας ευχαριστούμε για την επιλογή σας και ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στο ξενοδοχείο Hermes Hotel!

Κρατήσεις

Πολιτική Προκαταβολής

Για να κάνετε κράτηση είναι απαραίτητο να προκαταβάλλετε το 25% του συνολικού ποσού της διαμονής σας μέσω πιστωτικής κάρτας (Visa, MasterCard). Εάν θέλετε να στείλετε την προκαταβολή μέσω τραπεζικής κατάθεσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Πολιτική Ακύρωσης Κρατήσεων

Εάν η ακύρωση της κράτησης γίνει:

  • 22 ή περισσότερες ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης του πελάτη-επισκέπτη, επιστρέφεται σε αυτόν η προκαταβολή (πιθανά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη-επισκέπτη)

  • 14 έως 21 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης του πελάτη-επισκέπτη, επιστρέφεται σε αυτόν το 50% της προκαταβολής (πιθανά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη-επισκέπτη)

  • 13 ή λιγότερες ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης του πελάτη-επισκέπτη, δεν επιστρέφεται κανένα ποσό από την προκαταβολή στον πελάτη.